03/07/2017

«Ανεβάστε» σχόλια στο Corfucorner.gr!

Το Corfucorner.gr, ανταποκρινόμενο στις «προσταγές» της εποχής , προέβη στην εξής ρύθμιση: να δημοσιεύονται τα σχόλιά σας για τα άρθρα της ιστοσελίδας μας.


Συγκεκριμένα, όσοι διαβάζουν τα θέματα του site μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook, πέραν της δυνατότητας που -ούτως ή άλλως- υπάρχει να κάνουν παρατηρήσεις κάτω από κάθε κείμενο, στο εξής θα αναρτώνται τα σχόλιά τους και στην κεντρική σελίδα του Corfucorner.gr, στο τέλος του εκάστοτε ρεπορτάζ.


Μπορείτε, λοιπόν, εντός κόσμιων πλαισίων, είτε να σχολιάσετε ή να κριτικάρετε ένα δημοσίευμα του Corfucorner.gr, είτε να δώσετε μια συμπληρωματική ή διορθωτική πληροφορία, είτε να σχολιάσετε το σχόλιο κάποιου άλλου αναγνώστη και να «ανοίξετε» διάλογο. Και θα δείτε αυτό ποτυ έχετε γράψει, να «ανεβαίνει» στην ιστοσελίδα, ώστε να το διαβάζουν όλοι.

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb