14/06/2017

Προς επιστροφή στην Κ17 ο Καρπατσέλης - Το παρασκήνιο!

Έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από την Κ17 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ο Βαγγέλης Καρπατσέλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενόψει του νέου Πρωταθλήματος Υποδομής της Super League.


Η συνεργασία των δύο πλευρών είχε διακοπεί απότομα στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη. Ο λόγος είχε να κάνει με το γεγονός ότι στις εκλογές της ΕΠΣ Κέρκυρας, στις 15 Δεκεμβρίου, το σωματείο που ο Καρπατσέλης έχει υπό τον έλεγχό του, ο Ολυμπιακός Μαντουκιού, δεν είχε ψηφίσει την παράταξη που υποστήριζε η ΠΑΕ, δηλαδή την «Κερκυραϊκή Συμμαχία - Ενωτική Κίνηση Αλλαγής - Ανατροπή», παρά ψήφισε τον αντίπαλο συνδυασμό, την «Κίνηση Κερυραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου», του Παναγιώτη Ποζίδη, που αναδείχθηκε νικητής της εκλογικής διαδικασίας.


Τότε, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θεώρησαν πως ο Βαγγέλης Καρπατσέλης, ένας δικός τους άνθρωπος, τους είχε κοροϊδέψει και τους προδώσει, παρόλο που τους είχε υποσχεθεί ότι στις αρχαιρεσίες της Ένωσης θα ήταν με την πλευρά της ΠΑΕ. Γι' αυτό και προχώρησαν στην αποπομπή του κερκυραίου προπονητή από την ομάδα Κ17 , παρότι εκείνος προσπάθησε να τους δώσει εξηγήσεις.


Το παρασκήνιο της υπόθεσης, έγινε γρήγορα γνωστό! Τι ακριβώς είχε συμβεί;


Στις εκλογές της ΕΠΣΚ, ο Καρπατσέλης -ως υπεύθυνος του Ολυμπιακού Μαντουκιού- είχε αναθέσει στον πρόεδρο του σωματείου, Νίκο Βίτσο, να πάει και να ψηφίσει τον συνδυασμό τον οποίο στήριζε η ΠΑΕ ΑΟΚ Κέρκυρα. Ο δεύτερος, αν και δεσμεύτηκε ότι θα το πράξει, εν τέλει «πούλησε» την εμπιστοσύνη του «ισχυρού άνδρα» της μαντουκιώτικης ομάδας και έβαλε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ποζίδη!!!


Μετά απ' αυτό ο Βαγγέλης Καρπατσέλης βρέθηκε τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στην ΠΑΕ, με συνέπεια να χάσει την θέση του στο... τιμόνι της Κ17 και να αντικατασταθεί από τον Άρη Λούβρο. Συνέχισε, πάντως, να έχει κανονικά υπό την επίβλεψή του την Σχολή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ.


Ωστόσο, αυτό που έγινε στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΣΚ, ο Βαγγέλης Καρπατσέλης δεν το άφησε να «περάσει» έτσι! Έγινε... μπίλιες με τον «δοσίλογο» Βίτσο και τον έδιωξε από την προεδρία του Ολυμπιακού Μαντουκιού, ενώ -με αναρτήσεις στο Facebook-καταφέρθηκε εναντίον του, με σκληρές εκφράσεις!


Οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, διαπίστωσαν την αλήθεια. Κατάλαβαν πως ο Καρπατσέλης τελικά δεν έφταιγε και αποφάσισαν να αποκαταστήσουν την αδικία. Έτσι, έγινε νέα επαναπροσέγγιση ανάμεσα στις δύο πλευρές και -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας- συμφωνήθηκε να επανέλθει ο 43χρονος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας Κ20, έχοντας παράλληλα για ακόμη ένα χρόνο την διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ.


Αναμένονται, λοιπόν, οι επίσημες ανακοινώσεις. Υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι στην ομάδα Νέων (Κ20) θα παραμείνει προπονητής ο Κώστας Χριστοφοράκης.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
26
Απρίλιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μπεκάρης Βασίλης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb