15/06/2017

Ο Άρης Λούβρος νέος ενωσιακός τεχνικός

O Άρης Λούβρος αποτελεί τον νέο προπονητή των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. της Ένωσης, κατά τη συνεδρίασή του το βράδυ της Τρίτης (13/6).


Τη σαιζόν που πέρασε, ο Κερκυραίος τεχνικός ξεκίνησε στον πάγκο του Ολύμπου (στον οποίο βρίσκονταν από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς), κοουτσάροντας την ομάδα στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας, ενώ παράλληλα συνεργάζονταν με την Ακαδημία του συλλόγου. Από τις αρχές του περασμένου Γενάρη, ανέλαβε την ομάδα Κ17 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, που μετείχε στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League.


Όπως πριν από μέρες είχε αποκαλύψει το CorfuCorner.gr, οι... μνηστήρες ήταν μόλις δύο. Πέραν του Λούβρου, υποψήφιος για το συγκεκριμένο πόστο ήταν και ο -καταγόμενος από τη Λαμία- Γρηγόρης Τσιτούρας, πρώην προπονητής των τμημάτων υποδομής της ΑΕ Καναλίων και του Ολυμπιακού Κέρκυρας, αλλά και της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Λευκίμμης, ο οποίος στο παρελθόν είχε υποβάλλει κι άλλες αιτήσεις για πρόσληψη στη συγκεκριμένη θέση, δίχως τύχη.


Οι δύο υποψήφιοι πέρασαν από ακρόαση από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚ, που κατέληξε στην επιλογή του τέως τεχνικού της Κ17, ο οποίος διαδέχεται τους Γιάννη Σφακιανάκη και Παναγιώτη Κορομπόκη στους πάγκους των Μικτών.


Ας δούμε τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης:


«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία την πρόσληψη του προπονητή κ. Άρη Λούβρου για την κάλυψη των αναγκών των Μικτών ομάδων της Ένωσης, με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καλύτερης ανταπόκρισης στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των ομάδων μας.


Υπενθυμίζεται ότι η πρόσληψη θα γίνει για το χρονικό διάστημα από 16.8.2017 μέχρι 15.1.2018, εκτός αν οι ανάγκες των Μ.Ο. επιβάλλουν την επιμήκυνση του διαστήματος αυτού.


Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι συνολικά 400 ευρώ, χωρίς να καταβάλλονται επιπλέον δώρα ή
επιδόματα».
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb