15/06/2017

Εντυπωσιακή παρουσία του Προπονητικού Κέντρου Κέρκυρας στη Θεσσαλονίκη!

Πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα (και συγκεκριμένα το διήμερο 13-14/5), στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ, στην Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης, το 3ο τουρνουά προπονητικών κέντρων ,με τη συμμετοχή όλων των προπονητικών κέντρων του «Δικέφαλου του Βορρά» ανά την Ελλάδα (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ,ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΔΡΑΜΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΚΟΖΑΝΗΣ,ΛΑΜΙΑΣ,ΑΘΗΝΑΣ
,ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ,ΡΕΘΥΜΝΟΥ,ΡΟΔΟΥ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ), με αθλητές γεννηθέντες το 2004,το2005 το2006 και το 2007.


Το Προπονητικό Κέντρο .Κέρκυρας συμμετείχε με 3 ομάδες (2004, 2005+2006 ,2007) και συνολικά 27 αθλητές. Οι κερκυραϊκές ομάδες έδωσαν συνολικά 24 αγώνες, με τελικό απολογισμό 12 νίκες,-5 ισοπαλίες και 7 ήττες με αποτέλεσμα να καταλάβει την 1η θέση τόσο η ομάδα 2005+2006,οσο και η ομάδα του 2007 (αήττητοι!) ενώ η ομάδα του 2004 είχε μια πολύ ελπιδοφόρα παρουσία παρά τις πολλές απουσίες της.


Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της κερκυραϊκής αποστολής ήταν ο υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου Κέρκυρας, Δημήτρης Κουρσάρης.


Σε ανακοίνωσή του, το Προπονητικό Κέντρο Κέρκυρας επισημαίνει τα εξής :


«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ για την όλη διοργάνωση, που κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο, και που με την παρουσία τους μας βοήθησαν σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.

Επίσης, να απονείμουμε το σεβασμό μας σε όλους τους υπεύθυνους ,τους προπονητές και φυσικά τους αθλητές των υπολοίπων Προπονητικών Κέντρων.


Επίσης , ιδιαίτερες ευχαριστίες να απευθύνουμε σε όλους τους γονείς-συνοδούς των αθλητών μας για την συνεργασία που είχαμε και που μας βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός τέτοιου ταξιδιού.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους, καθώς και τους προπονητές όλων των ακαδημιών που τροφοδοτούν με αθλητές το Προπονητικό Κέντρο. Κέρκυρας, γιατί ένα μεγάλο μέρος του έργου που γίνεται ,ανήκει και σε αυτούς.

Μα πάνω από όλα, ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους αθλητές μας, που με την παρουσία τους δικαίωσαν τους εαυτούς τους και τους προπονητές τους.!».

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb