15/06/2017

Με τη συμμετοχή 37 παιδιών τα δοκιμαστικά της Κ15

Πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο (10-11 Ιουνίου) στο Αθλητικό Κέντρο «Ορφέας» ( ιδιοκτησίας Σπύρου Βλάσση), στο Κανόνι, οι προπονήσεις αξιολόγησης για την «επάνδρωση» της παιδικής ομάδας (Κ 15) του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ενόψει της συμμετοχής της στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Super League, της σαιζόν 2017-2018.

Συνολικά, συμμετείχαν 37 πιτσιρικάδεςί ποδοσφαιριστές, από διάφορες ομάδες του νησιού, κατά βάση από κέντρο και βορρά (Ολυμπιάδα Καρουσάδων,Οδυσσέας Αυλιωτών, Δίας Κασσιώπης, Όλύμπος, ΑΕ Καναλίων) και φυσικά από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, που λειτουργεί στο «Karpatselis Football Center», στις Αλυκές Ποταμού.Οι εντυπώσεις των υπεύθυνων προπονητών Κώστα Χριστοφοράκη και Αντώνη Κουρή ήταν εξαιρετικές. Ξεχώρισαν γύρω στα 15 παιδιά, που έδειξαν ότι έχουν τις προδιαγραφές ( με την κατάλληλη δουλειά) να «προχωρήσουν».

 

Η ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης της εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν στις διήμερες δοκιμασίες , προς τους γονείς- συνοδούς και τους προπονητές τους, (αρκετοί εκ των οποίων έδωσαν το παρών).

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στις προπονήσεις για τη στελέχωση του Τμήματος Υποδομής Κ15 για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Οι δοκιμαστικές προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Ορφέα» στο Κανόνι.Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας προς τους προπονητές, τους συνοδούς και τους γονείς καθώς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους καθώς επίσης και τις ομάδες τους».

 

Κείμενο: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb