18/06/2017

Στις 19-21 Ιουνίου το Διεθνές Τουρνουά του Αστέρα Μωραϊτίκων

Ο Αστέρας Μωραϊτίκων, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι διοργανώνει ένα πολύ αξιόλογο διεθνές τουρνουά για ομάδες Ακαδημιών Κ17.Πρόκειται για το 2nd Moraitika I.S.T. 2017 , το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα από αύριο Δευτέρα (19/6) μέχρι και την Τετάρτη (21/6) στο Δημοτικό γήπεδο της Στρογγυλής.

 

 

 


Η ανακοίνωση του σωματείου της νότιας Κέρκυρας έχει ως ακολούθως:
«Το δεύτερο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μωραιτίκων, με την επωνυμία 2nd Moraitika I.S.T. 2017 (International Soccer Tournament), είναι γεγονός! Το Τουρνουά αφορά ομάδες Ακαδημιών ηλικίας Κ-17 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Στρογγυλής στις 19, 20 & 21 Ιουνίου. Το παρών θα δώσουν επτά Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με στόχο την καθιέρωση και δημιουργία ενός εκ των μεγαλύτερων Ποδοσφαιρικών Τουρνουά Ακαδημιών στην Νότια Κέρκυρα.

 

Στο δεύτερο Διεθνές τουρνουά εκτός από την διοργανώτρια ομάδα του Αστέρα Μωραιτίκων, θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες: ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ο.Φ.Α.Μ, CORFU F.C και ΒΟΛΙΔΑ. Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενηθεί από το εξωτερικό, για δεύτερη χρονιά, η ομάδα της Hammarby IF - μιας παραδοσιακά μεγάλης σχολής Ακαδημιών της Σκανδιναβίας - και η ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
Για την απονομή αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων θα δώσουν το παρών ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής Ορέστης Καρνέζης, ο κορυφαίος Έλληνας τ. διαιτητής Τάσος Κάκος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Κώστας Φραντζέσκος και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Περικλής Παπαποστόλου και Μπράνισλαβ Νίκιτς.
Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου μας, που αποτελεί συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών στο χώρο των Ακαδημιών. Μια πρωτοβουλία που ευελπιστούμε σύντομα να ριζώσει και να γίνει θεσμός στην Νότια Κέρκυρα.
Συνεχίζουμε».

 


 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
18
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ερασμος, Λεόντιος, Λεοντία, Λεοντίνα, Λεοντίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb