30/06/2017

Ο Καρνέζης στις εγκαταστάσεις του «KarpatselisF.C»!

Ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη (28/6) το camp του « KarpatselisFootball Center, στις εγκαταστάσεις της Σχολής, στις Αλυκές Ποταμού, ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (1/7).

 

Χθες Πέμπτη (29/6), μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς ποδοσφαιριστές, αντικρίζοντας τον Ορέστη Καρνέζη. Ο Κερκυραίος διεθνής τερματοφύλακας της Ουντινέζε, αποδέχτηκε την πρόσκληση των υπευθύνων της σχολής , προκειμένου να παρευρεθεί, να παρακολουθήσει το πρόγραμμα αλλά και δώσει συμβουλές στους επίδοξους αυριανούς μπαλαδόρους. Φυσικά, δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και να τους μοιράσει αυτόγραφα.

 

Παρόντες, επίσης, ήταν και οι Ιταλοί προπονητές, των «μικρών» της Μίλαν, Daniele D' Agostino και Alesandro Longo, οι οποίοι έφθασαν στο νησί μέσω Ηγουμενίτσας και έτυχαν λαμπρής υποδοχής τόσο από τον Διευθυντή της Σχολής Βαγγέλη Καρπατσέλη, όσο και από τους τεχνικούς της, Σάββα Σιδερόπουλο, Νίκο Αμανατίδη, Κώστα Μάμαλο, Αποστόλη Αμανατίδη , Ανδρέα Δουκάκη και Άκη Μπαλανίκα.


Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Σιδερόπουλος πριν από πολλά χρόνια υπήρξε προπονητής του Καρνέζη, στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κέρκυρας, από όπου και ξεχώρισε το πλούσιο ταλέντο του νεαρού-τότε- πορτιέρο.


Ακολουθεί η λιτή ανακοίνωση της Διεύθυνσης της Σχολής για την παρουσία του Καρνέζη στις εγκαταστάσεις:
«Μεγάλη τιμή για τη Σχολή μας, τους προπονητές, τους γονείς, τους αθλητές, η παρουσία του Ορέστη Καρνέζη στο προπονητικό camp» .

 

Κείμενο:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Τετάρτη
22
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Πώς κρίνετε την απόφαση της ΕΠΣ Κέρκυρας να μην ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών;
Συμφωνώ
Διαφωνώ
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb