24/07/2017

Ξεκίνημα για τις «μικρές» ομάδες της ΠΑΕ

Την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οι ομάδες υποδομής του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Super League. Εν συγκρίσει με την περσινή σαιζόν, στις Κ20 και Κ17, έχει προστεθεί και η Κ15.


Η ομάδα Νέων (Κ20) άρχισε την προετοιμασία της την προηγούμενη Δευτέρα (17 Ιουλίου) και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις «εφεδρικές» αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στα Γαζάτικα της Κάτω Κορακιάνας, με την επιμέλεια του Κώστα Χριστοφοράκη.


Η εφηβική ομάδα (Κ17) θα ξεκινήσει τη δική της προετοιμασία την προσεχή Πέμπτη (27 Ιουλίου), στις 18:30, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Καρπατσέλη, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου.


Τέλος, όσον αφορά τη νεοσύστατη παιδική ομάδα (Κ15), αναμένεται να αρχίσει την προετοιμασία της σε περίπου ένα μήνα (κατά τις 20 με 25 Αυγούστου), με την τεχνική επίβλεψη του Τάσου Μοναστηριώτη.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb