24/07/2017

Ξεκίνημα για τις «μικρές» ομάδες της ΠΑΕ

Την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, οι ομάδες υποδομής του ΑΟ Κασσιώπη Κέρκυρας θα λάβουν μέρος στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Super League. Εν συγκρίσει με την περσινή σαιζόν, στις Κ20 και Κ17, έχει προστεθεί και η Κ15.


Η ομάδα Νέων (Κ20) άρχισε την προετοιμασία της την προηγούμενη Δευτέρα (17 Ιουλίου) και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις «εφεδρικές» αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στα Γαζάτικα της Κάτω Κορακιάνας, με την επιμέλεια του Κώστα Χριστοφοράκη.


Η εφηβική ομάδα (Κ17) θα ξεκινήσει τη δική της προετοιμασία την προσεχή Πέμπτη (27 Ιουλίου), στις 18:30, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Καρπατσέλη, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου.


Τέλος, όσον αφορά τη νεοσύστατη παιδική ομάδα (Κ15), αναμένεται να αρχίσει την προετοιμασία της σε περίπου ένα μήνα (κατά τις 20 με 25 Αυγούστου), με την τεχνική επίβλεψη του Τάσου Μοναστηριώτη.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb