31/07/2017

Στη Λευκάδα το 2ο Τουρνουά Ιονίων Νήσων

Για δεύτερη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στα Επτάνησα το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από τις ΕΠΣ του Ιονίου Πελάγους.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων θα διεξαχθεί στη Λευκάδα, το τριήμερο Παρασκευή 1 μέχρι Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα λάβουν μέρος Μικτές Ομάδες των ΕΠΣ Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Πρέβεζας/Λευκάδας.


Η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από τη Μικτή Ομάδα Νέων, την οποία σε λίγες μέρες θα συγκροτήσει ο νεοπροσληφθείς ενωσιακός τεχνικός, Άρης Λούβρος, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσουν ορισμένα διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΚ.


Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω διοργάνωση ξεκίνησε με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κέρκυρας, με στόχο τη συμφιλίωση και τη στενότερη συνεργασία των συμμετεχόντων ΕΠΣ, και με σκοπό να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, στην έδρα διαφορετικής Ένωσης κάθε φορά. Το περυσινό τουρνουά είχε γίνει στο «Νησί των Φαιάκων» και συγκεκριμένα στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb