31/07/2017

Στη Λευκάδα το 2ο Τουρνουά Ιονίων Νήσων

Για δεύτερη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στα Επτάνησα το ποδοσφαιρικό τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από τις ΕΠΣ του Ιονίου Πελάγους.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr, το 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ιονίων Νήσων θα διεξαχθεί στη Λευκάδα, το τριήμερο Παρασκευή 1 μέχρι Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα λάβουν μέρος Μικτές Ομάδες των ΕΠΣ Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Πρέβεζας/Λευκάδας.


Η Κέρκυρα θα εκπροσωπηθεί από τη Μικτή Ομάδα Νέων, την οποία σε λίγες μέρες θα συγκροτήσει ο νεοπροσληφθείς ενωσιακός τεχνικός, Άρης Λούβρος, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσουν ορισμένα διοικητικά στελέχη της ΕΠΣΚ.


Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω διοργάνωση ξεκίνησε με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κέρκυρας, με στόχο τη συμφιλίωση και τη στενότερη συνεργασία των συμμετεχόντων ΕΠΣ, και με σκοπό να καθιερωθεί και να διεξάγεται κάθε χρόνο, στην έδρα διαφορετικής Ένωσης κάθε φορά. Το περυσινό τουρνουά είχε γίνει στο «Νησί των Φαιάκων» και συγκεκριμένα στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb