07/08/2017

Τα Μωραΐτικα επισκέφθηκε η Ακαδημία της Μπάγερν!

Μια υπέροχη εμπειρία βίωσαν οι... λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μωραϊτίκων, καθώς την περασμένη εβδομάδα η Ακαδημία «Kids Club» της Μπάγερν Μονάχου φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των Μωραϊτίκων.

 

Εκεί, οι μικροί αθλητές του κερκυραϊκού συλλόγου είχαν την μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους, αλλά και την καθοδήγηση προπονητών των σποδαίων Ακαδημιών της μεγάλης Μπάγερν. Μια πρωτοβουλία του σωματείου της νότιας Κέρκυρας που έχει σαν στόχο την διεύρυνση των γνώσεων των παιδιών που συμμετέχουν στην Ακαδημία της ομάδας.

 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Αστέρα έχει ως εξής:

«Προσηλωμένοι στην φιλοσοφία και στους στόχους μας, συνεχίζουμε έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Έχουμε κλείσει τα αυτιά μας στον ήχο των σύγχρονων σειρήνων του τοπικού ποδοσφαίρου. Έχουμε επιλέξει τον δικό μας ποδοσφαιρικό δρόμο - Τον δικό μας ποδοσφαιρικό κόσμο.
Έχουμε συγκεκριμένο τρόπο σκέψης, προβάλλοντας με τις δράσεις μας πως πρέπει να λειτουργεί και να συμπεριφέρεται ένα ερασιτεχνικό σωματείο - Μία ποδοσφαιρική Ακαδημία.
Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.
Κατά τα άλλα, οι ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου ήρθαν τελικά στα Μωραίτικα !!!
Το Kids Club της FC Bayern βρέθηκε για πρώτη φορά στην Κέρκυρα, για μία και μοναδική προπόνηση στα Μωραΐτικα, φιλοξενούμενη από το Σωματείο μας.
Τα παιδιά που έλαβαν μέρος, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με τις μεθόδους μίας εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων του κόσμου, υπό την καθοδήγηση προπονητών της FC Bayern.
Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Σωματείου μας, που αποτελεί συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας των τελευταίων ετών στο χώρο των Ακαδημιών. Έπεται συνέχεια.
Συνεχίζουμε ...
Veni Vidi Vici»

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

 

 Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb