13/08/2017

Πλήρως ανανεωμένο το “Karpatselis Football Center”!

Πληθώρα αλλαγών θα υπάρχουν φέτος στο "Karpatselis Football Center", το οποίο ανεώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε όλους τους τομείς!


Κατ' αρχήν, τοποθετείται νέος χλοοτάπητας στα γήπεδα 5Χ5 και 6Χ6, ενώ ανακαινίζεται το γήπεδο 10Χ10.


Σ' αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους, την επερχόμενη σαιζόν θα διοργανωθούν πολλά και «δυνατά» Πρωταθλήματα και τουρνουά, επιπέδου Ακαδημιών, Γυμνασίων - Λυκείων, Παλαιμάχων και Επιχειρήσεων. Οι μικροί και οι μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε Πρωταθλήματα 5Χ5 και 6Χ6, διεκδικώντας τριήμερα ταξίδια και πολλά ακόμη «πλούσια» δώρα.


Πέραν, όμως, των γηπέδων, ανακαινίζονται και όλα τα υπόλοιπα «σημεία» του κλαμπ, όπως τα αποδυτήρια, ο προαύλιος χώρος και το αναψυκτήριο, στον οποίο μάλιστα θα υπάρχουν τρεις προτζέκτορες, ώστε να γίνει περιζήτητο στέκι!


Οι εργασίες σ' όλους τους χώρους συνεχίζονται με... πυρετώδεις ρυθμούς και πλησιάζουν προς την ολοκλήρωσή τους. Πολύ σύντομα, το "Karpatselis Football Center" θα είναι ένα από τα αρτιότερα, πιο σύγχρονα και πλέον οργανωμένα ποδοσφαιρικά κέντρα της βορειοδυτικής Ελλάδας!


Υπενθυμίζουμε ότι το κλαμπ βρίσκεται στο 3ο χλμ. της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, στις Αλυκές Ποταμού της Κέρκυρας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 26610-28565.




Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb