13/08/2017

Πλήρως ανανεωμένο το “Karpatselis Football Center”!

Πληθώρα αλλαγών θα υπάρχουν φέτος στο "Karpatselis Football Center", το οποίο ανεώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε όλους τους τομείς!


Κατ' αρχήν, τοποθετείται νέος χλοοτάπητας στα γήπεδα 5Χ5 και 6Χ6, ενώ ανακαινίζεται το γήπεδο 10Χ10.


Σ' αυτούς τους αγωνιστικούς χώρους, την επερχόμενη σαιζόν θα διοργανωθούν πολλά και «δυνατά» Πρωταθλήματα και τουρνουά, επιπέδου Ακαδημιών, Γυμνασίων - Λυκείων, Παλαιμάχων και Επιχειρήσεων. Οι μικροί και οι μεγάλοι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούν να λάβουν μέρος σε Πρωταθλήματα 5Χ5 και 6Χ6, διεκδικώντας τριήμερα ταξίδια και πολλά ακόμη «πλούσια» δώρα.


Πέραν, όμως, των γηπέδων, ανακαινίζονται και όλα τα υπόλοιπα «σημεία» του κλαμπ, όπως τα αποδυτήρια, ο προαύλιος χώρος και το αναψυκτήριο, στον οποίο μάλιστα θα υπάρχουν τρεις προτζέκτορες, ώστε να γίνει περιζήτητο στέκι!


Οι εργασίες σ' όλους τους χώρους συνεχίζονται με... πυρετώδεις ρυθμούς και πλησιάζουν προς την ολοκλήρωσή τους. Πολύ σύντομα, το "Karpatselis Football Center" θα είναι ένα από τα αρτιότερα, πιο σύγχρονα και πλέον οργανωμένα ποδοσφαιρικά κέντρα της βορειοδυτικής Ελλάδας!


Υπενθυμίζουμε ότι το κλαμπ βρίσκεται στο 3ο χλμ. της Εθνικής Παλαιοκαστρίτσας, στις Αλυκές Ποταμού της Κέρκυρας. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 26610-28565.
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb