14/08/2017

Στις 24/8 ξεκινά η Σχολή ποδοσφαίρου του ΑΟΚ

Κατά μία εβδομάδα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, θα ξεκινήσει η λειτουργία της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ενόψει της καινούργιας περιόδου (2017-2018).


Συγκεκριμένα, αντί για την Πέμπτη 17 Αυγούστου, η Ακαδημία θα αρχίσει τις προπονήσεις την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σχολή, για μία ακόμη χρονιά, θα λειτουργήσει στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο «Karpatselis Football Center», στις Αλυκές Ποταμού, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-28565.

 


Οι αθλητές της Ακαδημίας που την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 19:15, θα συμμετάσχουν (line up & ball boy) στον αγώνα μεταξύ ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα - Πανιώνιος, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League, θα ειδοποιηθούν από τον Διευθυντή της Σχολής, Βαγγέλη Καρπατσέλη, μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

 

 

Η αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας, έγινε λόγω του ότι στο «Karpatselis Football Center» πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων και των περιβαλλόντων χώρων.

 


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb