14/08/2017

Στις 24/8 ξεκινά η Σχολή ποδοσφαίρου του ΑΟΚ

Κατά μία εβδομάδα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, θα ξεκινήσει η λειτουργία της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ενόψει της καινούργιας περιόδου (2017-2018).


Συγκεκριμένα, αντί για την Πέμπτη 17 Αυγούστου, η Ακαδημία θα αρχίσει τις προπονήσεις την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η Σχολή, για μία ακόμη χρονιά, θα λειτουργήσει στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο «Karpatselis Football Center», στις Αλυκές Ποταμού, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-28565.

 


Οι αθλητές της Ακαδημίας που την Κυριακή 20 Αυγούστου, στις 19:15, θα συμμετάσχουν (line up & ball boy) στον αγώνα μεταξύ ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα - Πανιώνιος, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League, θα ειδοποιηθούν από τον Διευθυντή της Σχολής, Βαγγέλη Καρπατσέλη, μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

 

 

Η αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της Ακαδημίας, έγινε λόγω του ότι στο «Karpatselis Football Center» πραγματοποιούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα εργασίες ανακαίνισης των γηπέδων και των περιβαλλόντων χώρων.

 


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb