24/08/2017

Ένα πούλμαν ρεεεεεε…

Για μία πολύ σπάνια αιτία, δεν πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στον Θιναλιακό και την ομάδα Κ17 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί προχθές Τρίτη (22/8), στις 18:30, στο γήπεδο του Θιναλίου.


Όπως, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε, οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, δεν μπόρεσαν να «κλείσουν» ένα πούλμαν για να μεταφέρει την αποστολή της Κ17 στην Αχαράβη. Έγιναν προσπάθειες για να βρεθεί κάποιο διαθέσιμο όχημα, δίχως όμως αποτέλεσμα, γι' αυτό και το ματς τελικά δεν έγινε.


Για τα δεδομένα του νησιού, είναι πρωτόγνωρο, πρωτότυπο και τραγελαφικό το να ματαιώνεται ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι για τέτοιο λόγο. Τη στιγμή, μάλιστα, που «εμπλέκεται» το επαγγελματικό σωματείο της περιοχής.


Τέτοιου είδους περιστατικά είναι μεν «ανώδυνα» και σχετικώς ασήμαντα, ωστόσο εκθέτουν την ΠΑΕ, ειδικά σ' ότι αφορά το κομμάτι της οργάνωσης!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
.

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb