24/08/2017

Ένα πούλμαν ρεεεεεε…

Για μία πολύ σπάνια αιτία, δεν πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας προετοιμασίας ανάμεσα στον Θιναλιακό και την ομάδα Κ17 του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί προχθές Τρίτη (22/8), στις 18:30, στο γήπεδο του Θιναλίου.


Όπως, λοιπόν, πληροφορηθήκαμε, οι άνθρωποι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, δεν μπόρεσαν να «κλείσουν» ένα πούλμαν για να μεταφέρει την αποστολή της Κ17 στην Αχαράβη. Έγιναν προσπάθειες για να βρεθεί κάποιο διαθέσιμο όχημα, δίχως όμως αποτέλεσμα, γι' αυτό και το ματς τελικά δεν έγινε.


Για τα δεδομένα του νησιού, είναι πρωτόγνωρο, πρωτότυπο και τραγελαφικό το να ματαιώνεται ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι για τέτοιο λόγο. Τη στιγμή, μάλιστα, που «εμπλέκεται» το επαγγελματικό σωματείο της περιοχής.


Τέτοιου είδους περιστατικά είναι μεν «ανώδυνα» και σχετικώς ασήμαντα, ωστόσο εκθέτουν την ΠΑΕ, ειδικά σ' ότι αφορά το κομμάτι της οργάνωσης!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
.

 Σάββατο
25
Νοέμβριος
2017
Σήμερα γιορτάζουν: Αικατερίνα, Κατερίνα, Αικατερίνη, Καίτη, Κατίνα, Κατερινιώ, Κατινιώ, Κατίνγκω, Κατίγκα, Τίγκα, Κάτια, Ρίνα, Καλοτίνα, Κάρεν, Μερκούριος, Μερκούρης, Μέρκουρας, Μάρκορας, Μερκουρία (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Θεωρείτε πως πρέπει άμεσα να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Λευκίμμης;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb