12/09/2017

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση λόγω… Ολυμπιακού!

Μάλιστα! Το είδαμε κι αυτό! Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κέρκυρας αναβλήθηκε επειδή -λέει- θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό!

 

Το Δ.Σ. της Ένωσης επρόκειτο αρχικά να συσκεφθεί το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (7/9),προκειμένου να συζητηθούν ορισμένα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να παρθούν αποφάσεις. Τελικά, η συνεδρίαση μετατέθηκε για σήμερα Τρίτη (12/9), στις 21:00. Μόλις, όμως, οι διοικούντες της ΕΠΣΚ αντιλήφθηκαν (έστω και καθυστερημένα) ότι απόψε στις 21:45 θα παίξουν Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League, ανέβαλαν το Δ.Σ. για αύριο Τετάρτη το βράδυ!!!


Σου λέει... «Προτεραιότητα για εμάς έχει να παρακολουθήσουμε ευρωπαϊκή μπάλα. Το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο ας περιμένει»!


Η ανοργανωσιά, η προχειρότητα, η τσαπατσουλιά και η ανευθυνότητα της Διοίκησης Ποζίδη, σπάει... καρύδια! Είναι άλλωστε και η εποχή τους...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb