Τά περιουσικά του στοιχεία επιδιώκει να επανακτήσει ο ΑΟ Κέρκυρα - CorfuCorner.gr
22/07/2020

Τά περιουσικά του στοιχεία επιδιώκει να επανακτήσει ο ΑΟ Κέρκυρα

Έπειτα από πολυετείς και μεθοδικές ενέργειες των παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα, η ποδοσφαιρική ομάδα του ερασιτέχνη πριν από περίπου τέσσερεις μήνες επανήλθε στην... ζωή και την λειτουργία, μετά από 7 χρόνια πλήρους ανενεργείας.

 

 

Τη νέα σαιζόν, το σωματείο θα «κατέβει» ν' αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β' τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΚ, ενώ ήδη στο μητρώο του συλλόγου έχουν εγγραφεί 200 μέλη. Ο Ερασιτέχνης θα συστεγαστεί με τους βετεράνους του ΑΟΚ, στα γραφεία που τους έχουν παραχωρηθεί, στο Εθνικό Στάδιο, με την παλιά δόξα της ομάδας, Γιάννη Χονδρογιάννη να έχει αναλάβει καθήκοντα προπονητή των «κυανέρυθρων».

 

 

Από ‘κει και πέρα, γίνονται και οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η ομάδα να επανακτήσει τα περιουσιακά της στοιχεία, τα οποία έχει οικειοποιηθεί η ΠΑΕ Κασσιώπη από το 2013. Αναφερόμαστε στο έμβλημά της, στα χρώματά της, στον ύμνο της και στις γηπεδικές της εγκαταστάσεις, που αποτελούν την κληρονομιά του σωματείου.

 

 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR έχουν ξεκινήσει οι σχετικές νομικές διαδικασίες, μέσω του δικηγόρου που έβαλε η Διοίκηση του Γιώργου Κολυτά. Επομένως, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο εγγύς μέλλον θα πάψουν να υπάρχουν στο νησί δύο... ΑΟ Κέρκυρα, ένας αυθεντικός κι ένας «μαϊμού», αλλά θα παραμείνει μόνον ο πρώτος.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
28
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb