Το Εθνικό Στάδιο ζήτησε για έδρα ο ΑΟ Κέρκυρα - CorfuCorner.gr
26/07/2020

Το Εθνικό Στάδιο ζήτησε για έδρα ο ΑΟ Κέρκυρα

Επιστρέφοντας στην ενεργό δράση, ο ΑΟ Κέρκυρα θέλει να επανέλθει και στο «σπίτι» του, δηλαδή το Εθνικό Στάδιο. Εκεί άλλωστε φιλοξενούνται και τα γραφεία του συλλόγου.

 

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με τον Πρόεδρο του ΑΟΚ, Γιώργο Κολυτά, μας ανέφερε ότι ο Ερασιτέχνης απέστειλε έγγραφο αίτημα στην Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ Κέρκυρας, ζητώντας την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου ως έδρα της ομάδος, στους αγώνες που θα δώσει την επερχόμενη σαιζόν στις τοπικές διοργανώσεις της ΕΠΣΚ.

 

 

Επικοινωνήσαμε και με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΚ, Σταμάτη Λυκούρη, ο οποίος μας είπε ότι η Επιτροπή Διοίκησης βλέπει «ζεστά» το αίτημα του ΑΟ Κέρκυρα, αφού άλλωστε ανέκαθεν το Εθνικό Στάδιο αποτελούσε την έδρα της ομάδας. Ωστόσο, την παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορεί να δοθεί απάντηση, διότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν το συγκεκριμένο γήπεδο το ζητήσει για χρήση και η ΠΑΕ Κασσιώπη, ενώ θα πρέπει να γίνει και μια συζήτηση και για το κόστος συντήρησης, που είναι αρκετά υψηλό, δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος έχει φυσικό χλοοτάπητα.

 

 

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, τη νέα σαιζόν το ΕΑΚΚ να φιλοξενεί δύο ποδοσφαιρικά σωματεία, που θα καλύπτουν εξ ημισείας τα έξοδα συντήρησης.

 

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
28
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb