01/08/2020

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Η κοροϊδία για το γηπεδικό συνεχίζεται»!

Ο κίνδυνος να μην δοθούν τα χρήματα για την αναδόμηση του γηπέδου του Αγίου Νικολάου ελλοχεύει, λόγω γραφειοκρατικών κολλημάτων και ασυννενοησίας μεταξύ των Δήμων Νότιας και Κεντρικής Κέρκυρας.


Για τον λόγο, αυτό η διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Νικολάου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση διαμαρτυρίας:

«Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ!!
Ενώ για άλλη μια φορά είχαμε διαβεβαιώσεις ότι το θέμα του γηπέδου θα συζητηθεί στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος κύριος Λέσσης επέλεξε να αναφέρει το θέμα στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου επιγραμματικά και μαζί με ακόμα αρκετά θέματα. Ο στόχος ήταν απλός! Σε αυτό το κομμάτι της συνεδρίασης δεν μπορεί κανείς να πάρει το λόγο!!!


Αυτά που ανέφερε στα 10 δευτερόλεπτα που αφιέρωσε για το ήδη χρηματοδοτημένο έργο ήταν ότι δεν μπορεί να το δημοπρατήσει διότι ανήκει σε άλλο Δήμο και ότι η κυρία Υδραίου ό,τι ισχυρίζεται, το ισχυρίζεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.


Ο κύριος Λέσσης έντεχνα απέφυγε να αναφερθεί στην ουσιαστική λύση του προβλήματος, την οποία έχουν υποδείξει όλοι οι αρμόδιοι (βουλευτές, δήμαρχοι, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι ) και την οποία γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα καθώς την έχει επιλέξει για μια σειρά παρόμοιων θεμάτων!!


Η λύση φυσικά δεν είναι άλλη από την αποστολή αίτησης του δήμου Νότιας Κέρκυρας, προς το Υπουργείο Εσωτερικών, για τροποποίηση της απόφασης του έργου ώστε ο αρμόδιος φορέας υλοποίησης να είναι ο δήμος Νότιας Κέρκυρας και όχι ο δήμος Κεντρικής Κέρκυρας.


Όσες φορές κι αν αποκρύψουν την αλήθεια θα είμαστε εδώ να τους υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν πολίτες που αγωνιούν και αγωνίζονται υπερασπιζόμενοι το δίκαιο και το κοινό συμφέρον»!!

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Τριανταφυλλίνη, Ρόζα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλίνος, Ντάφυ, Ντάφι

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb