01/08/2020

Κάλεσμα του Αγ Νικολάου σε Λαίκή Συνέλευση

Κάλεσμα προς τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρώην και νυν), καθώς και προς συλλόγους και κατοίκους του χωριού, απευθύνει ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου για την προσεχή Τετάρτη (5/8), προκειμένου να συζητηθεί το επίμαχο θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της περιοχής.


Η σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση του σωματείου της νότιας Κέρκυρας έχει ως εξής:

«Εν όψει του διαφαινόμενου κινδύνου να χαθούν τα χρήματα που έχουν πιστωθεί και δρομολογηθεί για την αναβάθμιση του αθλητικού μας σταδίου, με πρωτοβουλία του αθλητικού μας συλλόγου καλούνται: Όσοι συγχωριανοί μας υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης (δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη κοινοτικού συμβουλίου), όσοι συγχωριανοί μας έχουν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στο παρελθόν, εκπρόσωποι και μέλη των ενεργών συλλόγων του χωριού μας και φυσικά όλοι οι κάτοικοι του χωριού, να συμμετάσχουν στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 05/08/2020 και ώρα 8.30 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου.


Παρόλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσα χρόνια, παρόλο που υπάρχει η έγκριση και η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του αθλητικού μας σταδίου, με διάφορα τεχνοκρατικά τεχνάσματα, είμαστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τον κίνδυνο, τα χρήματα που έχουν εγκριθεί για το χωριό μας να πάνε αλλού και το όνειρο για ένα αθλητικό στάδιο σύγχρονο που θα φιλοξενήσει ξανά μετά από χρόνια τα γέλια των παιδιών μας, να χαθεί για πάντα. Σε αυτή την αδικία θα πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.


Το γήπεδο ανήκει σε όλο το χωριό, για αυτό και οι αποφάσεις για το πώς θα απαντήσουμε σε αυτή την κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας δικαιοσύνης και δημοκρατίας που υφιστάμεθα, θα πρέπει να παρθούν από όλους.


Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη, ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι δικαιούμαστε».Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Τριανταφυλλίνη, Ρόζα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλίνος, Ντάφυ, Ντάφι

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb