02/08/2020

Αύριο Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη της Super League 2

Για αύριο Δευτέρα (3/8) μεταφέρθηκε εντέλει η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι στο ...μέτωπο της αναδιάρθρωσης.

Η σύσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί για προχθές Παρασκευή , ωστόσο πήρε αναβολή. Εδώ, να υπενθυμίσουμε πως τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Super League 1, έχουν επίσης συσκέψεις τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να προκύψουν οριστικές εξελίξεις για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.


Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι η ... τύχη των ομάδων της Β΄ τη τάξει Επαγγελματικής Κατηγορίας εναπόκειται στις ...ορέξεις και τις διαθέσεις των σωματείων της Super League 1 και της Ομοσπονδίας.

 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε της Super League 2 :

«Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Παρασκευή 31/7/2020, αναβάλλεται και μεταφέρεται για τη Δευτέρα 3/8/2020 στη 1 μ.μ. με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης»

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Τριανταφυλλιά, Φύλλη, Φύλλια, Φυλλιώ, Φυλλίτσα, Τριανταφυλλένια, Τριανταφυλλίνη, Ρόζα, Τριαντάφυλλος, Τριανταφύλλης, Φύλλης, Φύλλιος, Τριανταφυλλένιος, Τριανταφυλλίνος, Ντάφυ, Ντάφι

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb