Το οικονομικό, «αγκάθι» για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής - CorfuCorner.gr
12/01/2021

Το οικονομικό, «αγκάθι» για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Οι οριστικές αποφάσεις για την επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής και των τοπικών Πρωταθλημάτων, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη από την ΕΠΟ, ωστόσο η Γ.Γ.Α βλέπει θετικά την συνέχιση των διοργανώσεων και αναμένεται η έγκριση ή όχι του υγειονομικού πρωτοκόλλου.


Το μεγάλο «αγκάθι» ωστόσο είναι το οικονομικό, καθώς τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν είναι δυνατόν να ανταπεξέλθουν στο κόστος που απαιτούν τα τεστ. Πληθαίνουν οι φωνές ανά την Ελλάδα που ζητούν από την εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση να πάρει πρωτοβουλία και να συνδράμει, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα.

 

 

Από την πλευρά τους, οι λοιμωξιολόγοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί, όσον αφορά τη σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας, τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ευλαβικά τα σύλλογοι, προκειμένου να μην οδηγηθούμε ξανά σε αναστολή, εφόσον υπάρξει επανέναρξη.

 

Όλα θα κριθούν και από την πορεία των κρουσμάτων, για τα οποία έχουν εκφραστεί φόβοι από τους ειδικούς ότι θα αυξηθούν μετά τις γιορτές, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα prismasport.gr!Στα... κάγκελα βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, οι οποίοι βλέπουν να ανοίγουν τα σχολεία, όχι όμως και να δίνεται το... πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των μικρών αθλητών, οι οποίοι έχουν σταματήσει κάθε δραστηριότητα από τον περασμένο Νοέμβριο. Τεράστια η οικονομική και η αγωνιστική ζημιά και για τον συγκεκριμένο κλάδο, λοιπόν .


Πηγή: patragoal

 

 • Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", σας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της για την νέα χρονιά, με υγεία, αγάπη και άθληση . Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.


• Από το «ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ MARKET» πολλές-πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα. Η επιχείρηση λειτουργεί στο Κεφαλόβρυσο, στην διασταύρωση για Λιβάδι Ρόπα και Κοκκίνι, ενώ διαθέτει τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, κάβα με ποτά και με κρασιά, είδη οικιακής χρήσης και διακοσμητικά σπιτιού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 94262.

 

•Θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο 2021 με υγεία πάνω από όλα από το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.

 

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb