10/08/2018

Προκήρυξη για πρόσληψη ενωσιακού τεχνικού

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, για ακόμη μια χρονιά γνωστοποίησε την προκήρυξη για την πρόσληψη προπονητή των Μεικτών Ομάδων, την οποία θέση, την περασμένη σαιζόν, κατείχε ο Άρης Λούβρος.

Στο κείμενο αναφέρονται τα δικαιολογητικά που πρέπει να παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι τεχνικοί καθώς και το ότι η πρόσληψη είναι για τρεις μήνες,ενώ οι μηνιαίες αποδοχές φτάνουν τα 250 ευρώ.

Η σχετική προκήρυξη της Ένωσης, αναφέρει τα παρακάτω :
«Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας προκηρύσσει μία (1) θέση προπονητή Ποδοσφαίρου για την κάλυψη των αναγκών των Μικτών Ομάδων της για την Ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νέου Κανονισμού προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο
Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσληψη προπονητές καλούνται να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Λ. Αλεξάνδρας 3) ή με συστημένη επιστολή μέχρι την Παρασκευή 17 Αυγούστου (1 μ.μ) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.- Αίτηση
2.- Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
3.- Βιογραφικό Σημείωμα
4.- Αντίγραφο διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου
Όποιος επιλεγεί θα προσκομίσει υποχρεωτικά και Αντίγραφο ποινικού Μητρώου τύπου Α.
Η πρόσληψη θα γίνει για το χρονικό διάστημα από 1.9.2018 μέχρι 31.12.2018, εκτός αν οι ανάγκες των Μ.Ο επιβάλλουν την επιμήκυνση του διαστήματος αυτού.
Οι μηνιαίες αποδοχές θα είναι συνολικά 250 ευρώ, χωρίς να καταβάλλονται επιπλέον δώρα ή επιδόματα.
Το Δ.Σ διατηρεί το δικαίωμα να κρίνει άγονη την προκήρυξη αυτή και να προβεί σε νέα με διαφορετικούς όρους αν εκτιμήσει ότι με τη διαδικασία αυτή δεν καλύπτονται οι προδιαγραφές κάλυψης των αναγκών των Μικτών ομάδων μας.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb