13/08/2018

«Οργασμός» στις υποδομές του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα!

Πολυμέτωπη εκπροσώπηση θα έχουν την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, τα οποία φιλοδοξούν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους!


Κατ' αρχήν, «χτίζεται» με γοργούς ρυθμούς η ομάδα Νέων (Κ19) της ΠΑΕ, η οποία θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Football League. Όπως εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει το CorfuCorner.gr, στον πάγκο της ομάδας θα υπάρχει τεχνικό δίδυμο, απαρτιζόμενο από τους Κώστα Χριστοφοράκη και Τάσο Μοναστηριώτη, οι οποίοι πέρυσι επιμελούνταν τις Κ20 και Κ15 του συλλόγου, στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League.


Όσον αφορά την προετοιμασία της Κ19, θα ξεκινήσει την επόμενη Δευτέρα (20 Αυγούστου).


Εξάλλου, όπως επίσης έχει αποκαλύψει η ιστοσελίδα μας, η περσινή παιδική ομάδα της ΠΑΕ, δηλαδή η Κ15, θα συμμετάσχει στο τοπικό της ΕΠΣ Κέρκυρας, με την ονομασία ΑΟ Κασσιώπης. Η ομάδα θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, έχοντας για προπονητή τον Βαγγέλη Καρπατσέλη, ο οποίος την περασμένη σαιζόν κοουτσάριζε την Κ17 του συλλόγου στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Super League.

Η έναρξη της προετοιμασίας του ΑΟ Κασσιώπης έχει προγραμματιστεί για τη μεθεπόμενη Δευτέρα (27 Αυγούστου), ενώ στις προπονήσεις καλούνται να μετάσχουν και παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2003 και 2004, ώστε να γίνει επιλογή κάποιων εξ αυτών, για τη συμπλήρωση του ρόστερ της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον υπεύθυνο των υποδομών της ΠΑΕ, Νίκο Χρυσικόπουλο, στο τηλέφωνο 6944 799 556.


Εδώ, να επισημάνουμε δύο πράγματα: Πρώτον, ότι και οι τρεις προαναφερόμενοι τεχνικοί (Χριστοφοράκης, Μοναστηριώτης, Καρπατσέλης) είναι προπονητικά καταρτισμένοι και κάτοχοι διπλώματος. Και δεύτερον, ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τα γήπεδα στα οποία θα προπονούνται και θα αγωνίζονται η Κ19 και ο ΑΟ Κασσιώπης. Υποψήφια είναι το (ανακαινισμένο) Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ και το Αθλητικό Κέντρο του Σπύρου Βλάσση, που βρίσκονται στο Κανόνι.


Από ‘κει και πέρα, η ΠΑΕ θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή και στη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ, που τα τρία τελευταία χρόνια λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Καρπατσέλη. Σε αυτό τον τομέα, αναμένεται να υπάρξει πολύ μεγάλη δυναμική και μάλιστα ετοιμάζονται εκπλήξεις και events! Απ' ότι μαθαίνουμε, στην φετινή πρεμιέρα της Ακαδημίας (που προγραμματίζεται για την Πέμπτη 23 Αυγούστου) θα δώσει το παρόν και η «πρώτη» ομάδα του ΑΟΚ, η οποία τη νέα σαιζόν θα εκπροσωπήσει το νησί στη Football League.


Η Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟΚ Κέρκυρα «στεγάζεται» στο "Karpatselis Football Center", στις Αλυκές Ποταμού, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610 28565.


Όπως, λοιπόν, ευκόλως γίνεται αντιληπτό, πολύ-πολύ σύντομα θα υπάρξει ένας πραγματικός... οργασμός στις υποδομές του ΑΟΚ, καθότι η ΠΑΕ, στο κομμάτι αυτό, δίνει τεράστια έμφαση και δείχνει εξαιρετικό ενδιαφέρον! Ο κ. Χρυσικόπουλος, δουλεύοντας «αθόρυβα», μεθοδικά και υπό άκρα μυστικότητα, διεκπεραίωσε όλες τις διαδικασίες, ενώ για την καλύτερη δυνατή λειτουργία όλων των τμημάτων, φρόντισε να τα πλαισιώσει με παράγοντες της επιλογής του.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb