29/08/2018

Γ. Καλούδης: «Ο ΟΦΑΜ θα είναι πανέτοιμος όταν πρέπει»!

Το Σάββατο 4 Αυγούστου, ο ΟΦΑΜ ξεκίνησε την προετοιμασία του, ενόψει μιας χρονιάς στην οποία έχει υψηλές φιλοδοξίες, καθώς στοχεύει στην διεκδίκηση τριών τίτλων: του Σούπερ Καπ, του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας και του Κυπέλλου.


«Σε λίγες μέρες κλείνουμε ένα μήνα δουλειάς και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας μας», δήλωσε στο CorfuCorner.gr ο προπονητής του σωματείου του Αγίου Ματθαίου, Γιάννης Καλούδης. Κατόπιν, πρόσθεσε: «Τα παιδιά δείχνουν πολύ όρεξη και μεγάλη διάθεση. Αυτό, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Έχουμε υψηλές προσδοκίες και μας περιμένει μια δύσκολη σαιζόν, αλλά είμαι βέβαιος πως όταν πρέπει, η ομάδα θα είναι πανέτοιμη».


Όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα μας ο 45χρονος τεχνικός, οι Αγιομαθίτες θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το δυναμικό τους: «Στον σχεδιασμό μας, είναι να κάνουμε επιπλέον τρεις μεταγραφές, προκειμένου να κλείσουμε το ρόστερ μας. Θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμη δύο αμυντικούς κι έναν κεντροεπιθετικό».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Σεβαστός, Σέβος, Σέβης, Φλώρος, Φλώρης, Φλώρα, Φλωρή, Φλωρίτσα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb