02/10/2018

Στηρίζει τον Άκη Πανδή η Διοίκηση του Αχιλλέα

Το ξεκίνημα του Αχιλλέα Νυμφών στην φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, δεν είναι καθόλου καλό. Στην πρεμιέρα του τοπικού Κυπέλλου, η ομάδα της βόρειας Κέρκυρας έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης, χάνοντας στην έδρα της με 3-0 από τον Μέγα Αλέξανδρο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από αντίπαλο κατώτερης Κατηγορίας, ενώ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1', οι Νυμφιώτες υπέστησαν τη συντριβή από τη Βολίδα με 5-0 στους Καστελλάνους Μέσης.


Έπειτα από αυτά τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα, ακούστηκαν «ψίθυροι» στα ποδοσφαιρικά στέκια του νησιού, περί ενδεχόμενης αποχώρησης του Άκη Πανδή από την τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα. Κάτι τέτοιο, όμως, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν ισχύει.


Το CorfuCorner.gr επικοινώνησε με την παλιά δόξα του κερκυραϊκού φούτμπολ και νυν Πρόεδρο του σωματείου των Νυμφών, τον Σπύρο Βεδουρά, ο οποίος επισήμανε στην ιστοσελίδα μας πως το Δ.Σ. περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Λευκιμμιώτη προπονητή.


«Η ομάδα μας, λόγω της τουριστικής σαιζόν, έχει ορισμένες πολύ σημαντικές απουσίες παικτών. Εξού και τα ως τώρα άσχημα αποτελέσματα στους επίσημους αγώνες», μας είπε αρχικά ο κ. Βεδουράς. Και κατόπιν συμπλήρωσε: «Θέμα για αποχώρηση του προπονητή, δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι από τη μεριά της Διοίκησης. Τον στηρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε, διότι έχουμε πίστη στη δουλειά του. Τώρα, εάν κάποια στιγμή ο ίδιος αισθανθεί πίεση και θελήσει να φύγει, θα είναι δική του απόφαση και δεν θα του σταθούμε εμπόδιο».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb