04/10/2018

Συνεχίζει ο Παργινός στο… τιμόνι του ΑΟ Κέρκυρα ‘96

Για ακόμη μία χρονιά, ο Βικέντιος (ή Βίκυς) Παργινός θα βρίσκεται στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΟ Κέρκυρα '96. Ο έμπειρος τεχνικός, ανανέωσε τη συνεργασία του με το σωματείο της πόλης, το οποίο θα λάβει ξανά μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CorfuCorner.gr ο σύλλογος έχει ήδη δηλώσει στην ΕΠΟ, τόσο τη συμμετοχή του στην Γ' Εθνική, όσο και το Δημοτικό γήπεδο Κοντοκαλίου ως έδρα του. Το οποίο γήπεδο, αν και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, εντούτοις έχει πάρει αδειοδότηση.


Η προετοιμασία του ΑΟΚ έχει ξεκινήσει από την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κοντόκαλι, τρεις φορές την εβδομάδα: κάθε Δευτέρα (στις 15:30), Τετάρτη (στις 18:30) και Παρασκευή (στις 15:30).


Οι άνθρωποι του σωματείου ετοιμάζονται αυτές τις μέρες να κάνουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, που θα αφορούν ταλαντούχες παίκτριες, οι οποίες θα ενισχύσουν το ρόστερ. Από ‘κει και πέρα, ο ΑΟ Κέρκυρα '96 θα αναμένει τον καταρτισμό του Ομίλου του από την Ομοσπονδία, στον οποίο εκτιμάται ότι θα εμπεριέχονται τουλάχιστον 5 με 6 ακόμη ομάδες.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb