Στα… σκαριά ο Νέος Όλυμπος 2017! - CorfuCorner.gr
12/04/2017

Στα… σκαριά ο Νέος Όλυμπος 2017!

Και το όνομα αυτού, Νέος Όλυμπος 2017! Πρόκειται για μια καινούργια -πολύ αξιόλογη- προσπάθεια που βρίσκεται... στα σπάργανα, για μια νέα ερασιτεχνική ομάδα, που  ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, έχοντας διάθεση, όραμα και φιλοδοξίες!


Το εν λόγω σωματείο, «χτίστηκε» πάνω στον ιστορικό ΠΑΟ Άρη Κέρκυρας (ή Άρη Κοτσέλα), που από το προηγούμενο καλοκαίρι βρισκόταν σε αγωνιστική ανενεργεία. Οι υπεύθυνοι του Νέου Ολύμπου 2017 απέκτησαν το καταστατικό του Άρη Κέρκυρας και προέβησαν στην τροποποίηση του ονόματός του, μέσω των προβλεπόμενων από τον Νόμο διαδικασιών.


Πρόεδρος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ανέλαβε ο Σπύρος Κρεμόνας («Μπούρης»), γνωστός από τη θητεία και την προσφορά του στον «κλασικό» ΑΠΣ Όλυμπο, ενώ καθήκοντα Γενικής Γραμματέως «εκτελεί» η Ιουλία Καρβούνη, με τον αθλητικογράφο Χρήστο Ιωάννου να αναλαμβάνει «χρέη» Υπεύθυνου Τύπου.


Ο Νέος Όλυμπος 2017, εχόντων καλώς των πραγμάτων, την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018) θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας.


Η ιδρυτική διακήρυξη του νεοσύστατου συλλόγου, έχει ως ακολούθως:


«Κάτι καινούργιο γεννιέται στο κερκυραικό ποδόσφαιρο. Νέοι άνθρωποι με αγάπη για το ποδόσφαιρο και κυρίως το κερκυραικό ποδόσφαιρο, ξεκινάνε μια όμορφη προσπάθεια. Με νέες ιδέες και όραμα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρό μας. Με χαμηλούς τόνους και με κανένα ίχνος (κακώς εννοουμένου) ανταγωνισμού δίνουν ραντεβού με την ιστορία..


Πολύ σύντομα αρχαιρεσίες για συμπλήρωση μελών ΔΣ και φυσικά αρκετές εκπλήξεις.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΡΕΜΟΝΑΣ
Η Γ.Γ., ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗ


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χρήστος Ιωάννου».

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb