Προς «ευθανασία» οι Λύκοι! - CorfuCorner.gr
26/07/2018

Προς «ευθανασία» οι Λύκοι!

Εδώ και πολλά-πολλά χρόνια, ο ΑΟ Λύκοι Νησακίου δίνει το παρόν στις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Πλέον, όμως, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να δούμε την ομάδα στα κερκυραϊκά γήπεδα, την επερχόμενη περίοδο!


Το σωματείο, με τα τωρινά δεδομένα, δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει στο νέο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, καθότι ο Γιώργος Μιχαλιτσιάνος (που είχε την τριπλή ιδιότητα του Προέδρου, του προπονητή και του ποδοσφαιριστή), ουσιαστικά έχει μείνει μόνος και αβοήθητος!


Σε επικοινωνία που είχε το CorfuCorner.gr με τον 63χρονο (γεννηθέντα στις 9/1/1955) «Πατρινό», μας ανέφερε τα εξής: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο προϋπολογισμός των Λύκων είναι 4.200 ευρώ, αλλά δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνος μου, γιατί μου προέκυψαν έκτακτες υποχρεώσεις, όπως π.χ. ο γάμος της κόρης μου. Και σαν να μην έφτανε που τα έξοδα για ένα ερασιτεχνικό σωματείο είναι πολλά, έχουμε κι από πάνω την ΕΠΣ Κέρκυρας να αυξάνει κάθε χρόνο τα παράβολα και το εξοδολόγιο της διαιτησίας».


Στη συνέχεια, ο κ. Μιχαλιτσιάνος επισήμανε: «Προσωπικά, θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, που αν δεν αποφέρει θετικό αποτέλεσμα, τότε η ομάδα θα απέχει για ένα χρόνο. Έχω πάρει μια σιωπηρή παράταση μέχρι τις 31 Ιουλίου για να δηλώσω τη συμμετοχή μας στη Β' Κατηγορία και θα επιδιώξω να βρω ένα-δύο άτομα για να μοιραστούμε το οικονομικό βάρος. Όπως έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, κατά 80% οι Λύκοι δεν θα κατέβουν στο Πρωτάθλημα».


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb