ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα των μπαράζ του σαββατοκύριακου 4-5/5 - CorfuCorner.gr
05/05/2019

ΤΟΠΙΚΟ: Τα αποτελέσματα των μπαράζ του σαββατοκύριακου 4-5/5

Αυτό το σαββατοκύριακο (4-5/5) διεξήχθησαν τρεις αγώνες κατάταξης των τοπικών Πρωταθλημάτων. Παραθέτουμε τα αποτελέσματα και τη συνέχεια:


• Α1΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Β' Φάση αγώνων μπαράζ παραμονής (play out), πρώτοι αγώνες:


(Σάββατο 4 Μαΐου 2019)
Δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων
Ολυμπιάδα Καρουσάδων - Βολίδα Κάτω Γαρούνα 2-1


Σημείωση: Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η μεν Ολυμπιάδα παραμένει στην Α1' Κατηγορία, ενώ η δε Βολίδα οδηγείται στην Γ' Φάση των play out, όπου θ' αντιμετωπίσει (με πλεονέκτημα έδρας) σε ένα ή δύο ματς τον Αυγερινό Βαλανειού, με τον νικητή του ζευγαριού να παραμένει στην Α1' και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στην Α'.


(Κυριακή 5 Μαΐου 2019)
Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης
ΑΟ Κάβος - Αυγερινός Βαλανειού 3-0


Σημείωση: Ύστερα από αυτό το αποτέλεσμα, ο μεν Κάβος παραμένει στην Α1' Κατηγορία, ενώ ο δε Αυγερινός οδηγείται στην Γ' Φάση των play out, όπου θ' αντιμετωπίσει (με μειονuκτημα έδρας) σε ένα ή δύο ματς τη Βολίδα Κάτω Γαρούνα, με τον νικητή του ζευγαριού να παραμένει στην Α1' και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στην Α'.


• Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Β' Φάση αγώνων μπαράζ παραμονής (play out), δεύτερος αγώνας:


(Κυριακή 5 Μαΐου 2019)
Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής
Ηρακλής Αγίων Δέκα - Ομόνοια Γαστουρίου 3-4
(Αποτέλεσμα πρώτου ματς: Ηρακλής Αγίων Δέκα - Ομόνοια Γαστουρίου 0-1)


Σημείωση: Μετά από αυτά τα αποτελέσματα, η μεν Ομόνοια παραμένει στην Α' Κατηγορία, ενώ ο δε Ηρακλής οδηγείται στην Γ' Φάση των play out, όπου θ' αντιμετωπίσει (με πλεονέκτημα έδρας) σε ένα ή δύο ματς τον Εθνικό Περουλάδων Σιδαρίου, με τον νικητή του ζευγαριού να παραμένει στην Α' και τον ηττημένο να υποβιβάζεται στη Β'.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. Nova, κινητή τηλεφωνία, σέρβις κινητών τηλεφώνων και εξόφληση όλων των λογαριασμών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, σταθερής & κινητής τηλεφωνίας). Το κατάστημα NOVA, του Σταύρου Βουγιούκα. σας περιμένει στη Μητροπολίτου Μεθοδίου 58. Τηλέφωνο: 26611-02306.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Το "DAILY CAFE", το πιο... in στέκι της πόλης, με τον ποιοτικότερο καφέ, γευστικότατα σνακς, με ούζο και τσίπουρο, καθώς και με εκλεκτούς μεζέδες. Το "DAILY CAFE", σας περιμένει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 33-37. Τηλέφωνο: 26610-42213.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb