Διακοφώτης: «Πλάνο με έναν Γύρο στην Γ' Εθνική» - CorfuCorner.gr
24/02/2021

Διακοφώτης: «Πλάνο με έναν Γύρο στην Γ' Εθνική»

Στην πιθανή ημερομηνία της επανέναρξης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (28 Μαρτίου) και κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορούσε αυτό να γίνει , μίλησε Παναγιώτης Διακοφώτης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95.5».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου:

Αρχικά ανέφερε: «Έγινε μία πρώτη συζήτηση με την ΕΠΟ να προτείνει έναρξη στης 28 Μαρτίου. Όσες ομάδες αποχωρήσουν οικειοθελώς δεν θα έχουν κυρώσεις απλά θα πρέπει αναγκαστικά να υποβιβαστούν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μία συζήτηση που είχα με τον κύριο Μαυρωτά είναι να γλυτώσουν οι ομάδες το κόστος από τα τεστ κατά του κορωνοϊού με το κόστος να το αναλαμβάνει η Γ.Γ.Α και το κράτος».

Για το πως θα μπορούσε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα: «Το πλάνο θα είναι 12 με 14 αγώνες για τη Γ΄ Εθνική και θα φανεί από το ποιες ομάδες θα θελήσουν να αποχωρήσουν αλλά και να παραμείνουν στην κατηγορία. Αν για παράδειγμα αποχωρήσουν ένας μεγάλος αριθμός σωματείων θα φτιαχτεί έτσι η φόρμουλα ώστε να υπάρξει κανονικά η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κανένα πρόβλημα».


Για τις εκλογές της ΕΠΟ ανέφερε: «Οι εκλογές θα γίνουν στις 27/3 και από τις εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με τον κορωνοϊό θα φανεί αν θα γίνει δια ζώσης ή μέσω διαδυκτιακής ψήφου».

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb