Έγινε η παρουσίαση του Γρηγορίου στην ΠΑΕ Κέρκυρα - CorfuCorner.gr
24/07/2013

Έγινε η παρουσίαση του Γρηγορίου στην ΠΑΕ Κέρκυρα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον Πρόεδρο της νέας ΠΑΕ, Χάρη Κουτσούρη
Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ΠΑΕ Κέρκυρα (όπως θα ονομάζεται η συγχωνευμένη ομάδα), Μιχάλη Γρηγορίου, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης (24/7), στα γραφεία του συλλόγου, στις Αλυκές Ποταμού.
Τον 39χρονο τεχνικό υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της νέας ΠΑΕ, Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος επισήμανε:
«Κάθε μεγάλη ομάδα, για να πετύχει τους στόχους της, πρέπει να έχει στο τιμόνι της κι έναν μεγάλο προπονητή. Με χαρά μου, λοιπόν, σας παρουσιάζω τον νέο προπονητή της ομάδας μας, Μιχάλη Γρηγορίου, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη εμπειρία στη Football League και άνοδο με τη Δόξα στη Super League».
Στις πρώτες του επίσημες δηλώσεις ως τεχνικός των «Φαιάκων», ο Γρηγορίου χαρακτήρισε «τιμή» την επιλογή του από πλευράς της κερκυραϊκής ομάδα κι έθεσε ως στόχο τον προβιβασμό στη Super League, μέσω της οδού της σκληρής δουλειάς και της καλής συνεργασίας.
Ο Αθηναίος προπονητής είπε συγκεκριμένα:
«Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και χαρά το γεγονός ότι η μοναδική ομάδα του νησιού με επέλεξε για να ηγηθώ προπονητικά της νέας προσπάθειας. Ο στόχος είναι αυτονόητος: η επάνοδος της ομάδας εκεί που της αρμόζει, στη Super League. Γι' αυτό είμαι εδώ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ούτως ή άλλως, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν συνηθίζω να μιλάω πολύ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα σε επαφή και με τον κ. Κουτσούρη και με τον κ. Λιμπάντση, είδα στο πρόσωπό τους ότι με ήθελαν πολύ και γι' αυτό αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση. Χρειάζεται δουλειά, σύνεση και πειθαρχία από όλους. Αυτό είναι το δόγμα μου. Αυτό που είδα έως τώρα με μεγάλη μου ικανοποίηση, είναι μεγάλη προθυμία από όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ΠΑΕ Κέρκυρα κι αυτό με κάνει να νιώθω ακόμη πιο σίγουρος για την επίτευξη του στόχου. Νομίζω ότι όλοι μαζί θα τον καταφέρουμε».
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αξιοποίηση του κερκυραϊκού ποδοσφαιρικού στοιχείου, ο Γρηγορίου απάντησε:
«Αν ανατρέξετε στο προπονητικό μου παρελθόν, θα δείτε ότι σε οποιαδήποτε ομάδα εργάστηκα, κάτι έχω αφήσει πίσω μου ως προς το τοπικό στοιχείο. Τον ίδιο στόχο έχω κι εδώ. Έχω μια συνεργασία με τον κ. Γιάννη Χονδρογιάννη, προκειμένου να δω όσο περισσότερα παιδιά μπορώ από την περσινή ομάδα Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα και κάποια από την Κ17. Θέλω να δω ό,τι αξιόλογο ταλέντο υπάρχει και από την περσινή Κασσιώπη και από το νησί και σ' αυτό θα αναλωθούμε τις προσεχείς τρεις - τέσσερις ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα. Επειδή έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα ταλέντα και τους νεαρούς παίκτες, να είστε σίγουροι πως ο,τιδήποτε μου δώσουν, θα πάρουν. Θα είναι χαρά μου, λοιπόν, κάποια στιγμή η ομάδα να βρεθεί επανδρωμένη με αρκετούς ντόπιους παίκτες. Να είστε σίγουροι γι' αυτό. Επαναλαμβάνω: περνώντας από κάπου, κάτι πρέπει να αφήσεις».

                   

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb