Αλέξης Λισγάρας, ο… πεναλτάκιας! - CorfuCorner.gr
15/02/2019

Αλέξης Λισγάρας, ο… πεναλτάκιας!

Το να αποκρούεις πέναλτι σε έναν αγώνα, είναι κάτι το συνηθισμένο. Αλλά το να «βγάζεις» πέναλτι σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, είναι κάτι το εξαιρετικά σπάνιο!


Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Αλέξη Λισγάρα, του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Νυμφών, ο οποίος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας δεν έχει δεχθεί γκολ από την άσπρη βούλα! Δεν είναι εντυπωσιακό;


Και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι. Τη 16η αγωνιστική, στο ματς Αστέρας Πετριτή - Αχιλλέας Νυμφών, οι Πετριτιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 10ο λεπτό, το εκτέλεσε ο Κώστας Μάμαλος και απέκρουσε ο Λισγάρας. Τη 17η αγωνιστική, στην αναμέτρηση Αχιλλέας Νυμφών - Οδυσσέας Αυλιωτών, οι Αυλιωτινοί κέρδισαν πέναλτι στο 76ο λεπτό, το χτύπησε ο Στάθης Παουλίνης και απέκρουσε ο Λισγάρας. Και τη 18η αγωνιστική, στο παιχνίδι Αστέρας Λιαπάδων - Αχιλλέας Νυμφών, οι Λιαπαδίτες κέρδισαν πέναλτι στο 72ο λεπτό, το εκτέλεσε ο Κώστας Γκερέκος και απέκρουσε ο Λισγάρας.


Αυτή η επίδοση του Γιαννιώτη κίπερ είναι εκπληκτική και αξιοθαύμαστη. Και λογικά είναι πρωτόγνωρη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό επίπεδο!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb