Αλ. Πουλής: «Ελπίζω η Πολιτεία να μην μας εμπαίξει»! - CorfuCorner.gr
13/02/2021

Αλ. Πουλής: «Ελπίζω η Πολιτεία να μην μας εμπαίξει»!

Μετά... κόπων και βασάνων, ο Ηρακλής Αγίων Δέκα κατάφερε να εγγραφεί στο Μητρώο Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ν' αποκτήσει έτσι ειδική αθλητική αναγνώριση.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του «Ημίθεου», Αλέξανδρος Πουλής, μίλησε στο CORFUCORNER.GR για τις «επίπονες» προσπάθειες της Διοίκησής του να διεκπεραιώσει τις διαδικασίες, ενώ ζητά από την Πολιτεία να ανταποκριθεί τώρα στις υποχρεώσεις της.

 

 

 

«Οι διαδικασίες για να εγγράψουμε τον σύλλογό μας στο Μητρώο, ήταν χρονοβόρες και πολύ κοπιαστικές», δήλωσε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο κ. Πουλής, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Από τις 20 Ιουλίου του 2020 αρχίσαμε να αποστέλλουμε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΓΓΑ και κάθε τρεις και λίγο μας ζητούσαν και κάτι επιπλέον. Εξήμισυ μήνες παιδευτήκαμε. Πραγματικά απορώ για ποιο λόγο, σε καιρό οικονομικής κρίσης κι εν μέσω lock down, υποχρεώνουν τα σωματεία να υποβληθούν σε μια τόσο μεγάλη αγγαρεία».

 

 

 

Ο γνωστός γιατρός, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του επισημαίνοντας τα εξής: «Εμείς, ως Ηρακλής, πράξαμε το καθήκον μας. Θα αναμένουμε τώρα πλέον να πράξει και η Πολιτεία το δικό της καθήκον, τόσο απέναντί μας, όσο και απέναντι σ' όλους τους υπόλοιπους συλλόγους, ενισχύοντάς μας οικονομικά, όπως έχει δεσμευτεί. Ευελπιστώ να φανούν συνεπείς και όχι ανεύθυνοι. Εύχομαι να μην μας εμπαίξουν».

 

 

 

• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb