Χριστοφοράκης: «Ωφέλιμη για το ποδόσφαιρο η συνέχιση της Γ’ Εθνικής» - CorfuCorner.gr
28/02/2021

Χριστοφοράκης: «Ωφέλιμη για το ποδόσφαιρο η συνέχιση της Γ’ Εθνικής»

Η απόφαση της Πολιτείας και της ΕΠΟ για επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, βρίσκει σύμφωνο τον προπονητή του ΑΟ Κασσιώπη (ή Κέρκυρα FC), Κώστα Χριστοφοράκη.


«Όπως διαπιστώνουμε, οι απόψεις διίστανται. Άλλες ομάδες επιθυμούν να επαναρχίσει το Πρωτάθλημα κι άλλες όχι», δήλωσε αρχικά στο CORFUCORNER.GR ο 45χρονος Μονεμβασιώτης τεχνικός, ενώ ακολούθως πρόσθεσε: «Προσωπικά εγώ, συμφωνώ με την επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής, αρκεί όμως να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλα να γίνουν όπως συνιστούν οι ειδικοί. Εάν κι εφόσον τα σωματεία μπορέσουν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα, τότε η συνέχιση των αγώνων θεωρώ πως είναι προς όφελος του ποδοσφαίρου».


Ο Χριστοφοράκης δεν έκρυψε κι έναν μικρό προβληματισμό του: «Το γεγονός ότι η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος θα εξαρτηθεί από την επιδημιολογική εικόνα της χώρας, μας γεννάει κάποιες αμφιβολίες για το αν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί η διοργάνωση. Και να δούμε από ‘κει και πέρα σε τι κατάσταση θα βρίσκονται και οι παίκτες, που θα προέρχονται από πολύμηνη απραξία και αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους. Τουλάχιστον, με το ξεκίνημα των προπονήσεων, γίνεται το πρώτο βήμα».


Όσον αφορά το πότε θ' αρχίσει η δουλειά, ο Λάκωνας προπονητής ανέφερε: «Η Διοίκηση της ομάδας έχει αναλάβει τα διαδικαστικά. Πιστεύω ότι από τα μέσα αυτής της εβδομάδας θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα, με προπονήσεις στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού».


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb