Κ. Μιχαλάκης: «Η επανεκκίνηση του χάντμπολ να γίνει το συντομότερο δυνατόν» - CorfuCorner.gr
18/03/2021

Κ. Μιχαλάκης: «Η επανεκκίνηση του χάντμπολ να γίνει το συντομότερο δυνατόν»

Παρά το «πράσινο φως» που έδωσε η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, για την επανέναρξη κάποιων Πρωταθλημάτων και αθλημάτων, εν τούτοις οι ειδικοί επιστήμονες «κράτησαν» εκτός πολλές αγωνιστικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένου και του Πρωταθλήματος της Α1΄ Handball Premier, που συνεχίζονται μόνον οι προπονήσεις.


Η απόφαση αυτή, προβληματίζει τόσο την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, όσο και την πλειοψηφία των σωματείων των δύο Ομίλων, αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων γι' αυτό και τάσσονται υπέρ άμεσης της επανεκκίνησης και ολοκλήρωσης της Premier Handball.


Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνεται και ο Φαίακας , με τον προπονητή της κερκυραϊκής ομάδας, Κώστα Μιχαλάκη, να τοποθετείται επί του θέματος, μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα «greekhandball.com».


Συγκεκριμένα, ο κόουτς Μιχαλάκης δήλωσε: «Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να υπάρχουν συνέχεια αναβολές στο Πρωτάθλημα.

Το Πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί για την βιωσιμότητα του αθλήματος. Ως Φαίακας έχουμε θέσει προτεραιότητα την υγεία των αθλητών μας, καθώς και την πλήρη υποστήριξη στα δικά μας παιδιά, τους Κερκυραίους αθλητές.

Θέλουμε να τους δούμε να πρωταγωνιστούν ξανά στο γήπεδο και να πάρουν παιχνίδια στα χέρια τους, προετοιμάζοντας έτσι τη νέα κερκυραϊκή φουρνιά. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.

Ευχόμαστε να μην υπάρξει άλλη αναβολή στο πρωτάθλημα, η επανεκκίνηση του να γίνει το συντομότερο δυνατό, γιατί τα έξοδα, ειδικά για εμάς στο νησί είναι δυσβάσταχτα και πολλά περισσότερα συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Premier Handball είτε του Βορρά, είτε του Νότου».

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb