Ευχαριστήριο του Σγουράκη προς τους επιχειρηματίες Αποστολάκη και Αλεξάκη - CorfuCorner.gr
03/05/2021

Ευχαριστήριο του Σγουράκη προς τους επιχειρηματίες Αποστολάκη και Αλεξάκη

Μέσω του CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος του ΑΟ Κασσιόπης, Κωστής Σγουράκης, απευθύνει ευχαριστήριο προς τους Κρητικούς επιχειρηματίες που στηρίζουν τον σύλλογο.


Η δήλωση του Χανιώτη παράγοντα, έχει ως εξής:

«Οφείλω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κύριο Αποστολάκη Εμμανουήλ και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΝΑΠ, στο οποίο μετέχει και η οικογένεια Αλεξάκη (Αποστόλης, Δημήτρης και Θοδωρής), που διευθύνουν την ΣΥΝΚΑ, τόσο για την χορηγία που παρέχουν στον Αθλητικό Όμιλο Κασσιόπης, όσο και για την στήριξη που έχουν υποσχεθεί στο σωματείο, σε μελλοντική βάση. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και οι Κρητικοί με στηρίζουν και ίσως αυτή η νοοτροπία θα πρέπει να περάσει και στο τοπικό κοινό. Οφείλουμε να κατανοήσουμε ότι για να λέγεσαι "ομάδα", θα πρέπει ο ένας να βοηθάει τον άλλον, χωρίς να βλέπουμε θέσεις, καρέκλες και διακρίσεις. Σας θέλω όλους δίπλα μου. Τις εγκάρδιες ευχές μου για Χρόνια Πολλά, με δύναμη, προκοπή και πάνω απ' όλα με υγεία».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• Το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" που διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία και βρίσκεται στο Τρίκλινο, με τηλέφωνο 26610-52766, εύχεται σε όλον τον κόσμο Χριστός Ανέστη και πάντα υγεία.


• Χρόνια πολλά από το Εμπόριο και επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb