ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνένωση των Ακαδημιών του Φαίακα και της ΓΕΚ - CorfuCorner.gr
21/06/2021

ΜΠΑΣΚΕΤ: Συνένωση των Ακαδημιών του Φαίακα και της ΓΕΚ

Την κοινή τους πορεία, σε επίπεδο Ακαδημιών, γνωστοποιούν τα κερκυραϊκά σωματεία μπάσκετ της ΚΕ Φαίακας και της ΓΕΚ, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσής τους:

Η ΚΕ Φαίακας και οι Ακαδημίες της, στη προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος στο νησί πήρε τη πρωτοβουλία της συνένωσης των Ακαδημιών της με τον ιστορικό σύλλογο της Γυμναστικής Εταιρίας Κέρκυρας . Ετσι ανακοινώνουν και οι δύο ομάδες τη συνεργασία τους , αρχικά σε επίπεδο Ακαδημιών με στόχο ενός ενιαίου ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης του μπάσκετ στη περιοχή μας.

Η συνεργασία τουλάχιστον σε επίπεδο Ακαδημιών ειναι μονόδρομος. Οι πολλές Ακαδημίες διαιρούν τις δυνάμεις (οικονομικά , γηπεδικά, σε ανθρωπινο δυναμικο κ.λ.π.) . Διασπώνται οι δυνάμεις και το μπασκετ μόνο αποδυναμωμένο βγαίνει απο τον διαμοιρασμό των αθλητών.


Έτσι ,με ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης με τη συνεργασία και την βοήθεια περισσότερων ανθρώπων ξεκινά η νέα αθλητική χρονιά.Θα έχουμε αγορια και κορίτσια από 5 έως 18 ετών.

Ελπίζοντας σύντομα και τη συνένωση και άλλων Ακαδημιών, αλλά και τη συνεργασία με Ακαδημία εκτος Κερκύρας κορυφαίου επιπέδου θα μπορέσουμε να προσφέρουμε πολλά ακόμα περισσότερα στο άθλημα που αγαπάμε. Στο εγγύς μέλλον θα ανακοινωθεί και το νέο πρόγραμμα λειτουργίας και δράσεων.

Μέ εκτίμηση το ΔΣ.ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ και το ΔΣ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
24
Ιούλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Αθηναγόρας, Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb