Στενό… μαρκάρισμα σε Χριστόφορο Ανδριώτη ο Κρόνος! - CorfuCorner.gr
23/07/2021

Στενό… μαρκάρισμα σε Χριστόφορο Ανδριώτη ο Κρόνος!

Πέραν του προπονητή, ο Κρόνος Αργυράδων βρίσκεται και σε αναζήτηση ορισμένων παικτών, προκειμένου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. Μία από τις θέσεις που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση οι υπεύθυνοι του σωματείου, είναι η... νευραλγική του τερματοφύλακα.


Βάσει, λοιπόν, του ρεπορτάζ που έκανε το CORFUCORNER.GR, οι «μπλε» έκαναν επίσημη... κρούση στον τερματοφύλακα Χριστόφορο Ανδριώτη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι αποχωρεί από τον ΟΦΑΜ. Πριν την κατάθεση της πρότασης, η Διοίκηση του Κώστα Καββαδία φρόντισε να επικοινωνήσει με ανθρώπους του Δ.Σ. του συλλόγου του Αγίου Ματθαίου, προκειμένου να τους ενημερώσει για το ενδιαφέρον της για τον νεαρό πορτιέρο, ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση.


Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χριστόφορος είχε ξανασυνεργαστεί με τον Κρόνο προ εξαετίας, τότε που η ομάδα αγωνίζονταν επίσης στην Α' τοπική της ΕΠΣ Κέρκυρας και την προεδρία της μόλις είχε αναλάβει ο Γιάννης Καραϊσαρλής, ενώ ο παίκτης ήταν μαθητής Λυκείου. Το αν θα επιστρέψει ή όχι στα γκολπόστ των Αργυραδιτών, εκτιμάται πως θα ξεδιαλύνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Σεπτέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb