Κ. Αλάσσας: « Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τον Βαγγέλη Καρπατσέλη» - CorfuCorner.gr
23/10/2021

Κ. Αλάσσας: « Είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τον Βαγγέλη Καρπατσέλη»

Ο υπεύθυνος της εταιρείας SPORT team, Κώστας Αλάσσας που διαχειρίζεται το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού ( PSS ) με αφορμή την εκδήλωση της OPEN DAY για την Σχολή της Κέρκυρας παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για την συνεργασία με την Ακαδημία του Α.Ο. Φοίνικες και για τους στόχους του Δικτύου.

 


Κύριε Αλάσσα είχαμε τις προηγούμενες μέρες την εκδήλωση OPEN DAY για την Σχολή της Κέρκυρας. Μιλήστε μας για την εκδήλωση και την συνεργασία με την Ακαδημία του Α.Ο Φοίνικες.

«Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να συστηθώ στον κόσμο της Κέρκυρας και να μιλήσω για την συνεργασία μας με τον κ. Καρπατσέλη και την Ακαδημία του. Το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού, το οποίο έχουμε την τιμή να διαχειριζόμαστε ως SPORTteam, επιλέγει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας τις καλύτερες Ακαδημίες. Στην Κέρκυρα βρήκαμε στο πρόσωπο του Βαγγέλη Καρπατσέλη τον ιδανικό συνεργάτη. Βρήκαμε μια Ακαδημία άρτια σε οργάνωση και ικανή να ακολουθήσει το πρόγραμμα μας μένοντας πιστή στις αρχές που πρεσβεύει ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην χώρα και πρωτοπόρος στον τομέα των Ακαδημιών, ο Παναθηναϊκός».

 


Για την εκδήλωση που πραγματοποιήσατε στην Κέρκυρα;

«Η φιλοσοφία της OPEN DAY είναι να δώσει την δυνατότητα στον κόσμο της κάθε περιοχής να γνωρίσει από κοντά τις αρχές και το πλάνο του Δικτύου, αλλά κυρίως τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το PSS. Μεγάλη σημασία δίνουμε στην εξωστρέφεια των Σχολών. Θέλουμε οι συνεργαζόμενες Ακαδημίες και Σχολές να κάνουν άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και να φέρουν κοντά στην μεγάλη πράσινη οικογένεια όσους περισσότερους αθλητές και γονείς μπορούν. Η εκδήλωση στην Κέρκυρα πήγε εξαιρετικά και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Καρπατσέλη για την οργάνωση και προβολή της. Φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και εσάς που ήσασταν κοντά μας και επιθυμία μας είναι να παραμείνετε δίπλα και προβάλλετε όλες μας τις δράσεις.

 


Τι διαφορετικό κερδίζει ένα παιδί που αποφασίζει να γίνει μέλος μιας Σχολής του Δικτύου;

«Πριν από οτιδήποτε άλλο θα ήθελα να πω ότι στόχος μας δεν είναι να πάρουμε αθλητές, παιδιά από άλλες Ακαδημίες. Η επιλογή του κάθε παιδιού, κάθε οικογένειας ανήκει μόνο στην ίδια και το μόνο που θέλουμε εμείς είναι απλώς να καταλάβει τι ακριβώς πρεσβεύει το Δίκτυο και οι συνεργάτες του. Το PSS φέρνει στις συνεργαζόμενες σχολές την τεχνογνωσία και τις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους μιας πρότυπης Ακαδημίας, αυτής του Παναθηναϊκού. Δεν είναι μόνο η παράδοση που κουβαλάει το όνομα του Συλλόγου στην παραγωγή και αξιοποίηση νέων παικτών, είναι και το γεγονός ότι όλη η φίλαθλη Ελλάδα βλέπει σήμερα να αποτελούν βασικά στελέχη της πρώτης ομάδας παιδιά προερχόμενα από την Ακαδημία. Γιατί να μην είναι σε λίγο καιρό σε αυτή την θέση και ένα παιδί από τους Φοίνικες; Την ευκαιρία θα την βρει, αφού το Δίκτυο εξασφαλίζει, πέρα από όλα τα παραπάνω και την σωστή διαδικασία αξιολόγησης μέσω επιστημονικών δεδομένων και διαρκούς παρακολούθησης. Αυτό το τελευταίο θέλω να το τονίσω ιδιαίτερα. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Δεν ξεχνάμε τους συνεργάτες μας. Είμαστε δίπλα τους όλη την σεζόν και λύνουμε τα όποια προβλήματα».

 


Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε λίγα λόγια και για τον συνεργάτη σας στο νησί μας, τον κ. Βαγγέλη Καρπατσέλη.

«Το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού, όπως σας είπα, επιλέγει τους συνεργάτες του σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο να έχει μαζί τους μια μακροχρόνια συνεργασία. Ο Βαγγέλης Καρπατσέλης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και γνώστης του τι σημαίνει να ηγείσαι μιας ακαδημίας. Είναι άνθρωπος που δεν φοβάται τις προκλήσεις και επιδιώκει πάντα το καλύτερο για τους αθλητές του και τις οικογένειες τους. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε δίπλα μας στο Δίκτυο και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας, που ξεκίνησε φέτος, θα μακροημερεύσει και θα δώσει στα παιδιά του νησιού την ευκαιρία να γνωρίσουν την φιλοσοφία και το πνεύμα της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας, του Παναθηναϊκού. Γιατί να μην έχουμε σύντομα την χαρά να δούμε ένα παιδί από την Ακαδημία του Α.Ο Φοίνικες να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα στο υψηλότερο επίπεδο; Το σημαντικότερο είναι πως όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο Δίκτυο μαθαίνουν να σέβονται τον αντίπαλο και τον συμπαίκτη τους, να αγαπούν το ποδόσφαιρο και να πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι».


Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνέντευξη και ελπίζουμε να σας έχουμε πάλι κοντά μας με αφορμή κάποια άλλη δράση του Δικτύου στην Κέρκυρα.

«Εγώ σας ευχαριστώ που βρίσκεστε δίπλα μας και κοντά στην Σχολή της Κέρκυρας και στηρίζετε το έργο ανθρώπων όπως ο Βαγγέλης Καρπατσέλης που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και την νεολαία του νησιού.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
27
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb