Καρδακάρης: «Ζήτω ο Όλυμπος 1934»! - CorfuCorner.gr
17/04/2017

Καρδακάρης: «Ζήτω ο Όλυμπος 1934»!

Μεγάλη... κόντρα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες στον χώρο του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, καθώς έκανε την εμφάνισή του ο Νέος Όλυμπος 2017 (που «χτίστηκε» επάνω στο καταστατικό του Άρη Κέρκυρας) και υπάρχει πλέον μια «αθόρυβη» αντιπαράθεση με τον «παλιό» Όλυμπο! Μια «σιωπηρή διένεξη», που ενδεχομένως στο μέλλον να μετατραπεί σε... πόλεμο!


Ο Πρόεδρος του «κλασικού» ΑΠΣ Ολύμπου 1934, Σπύρος Καρδακάρης (στου οποίου τα χέρια, ο ιστορικός σύλλογος υποβιβάστηκε -για πρώτη φορά- από την Α1' τοπική Κατηγορία στην Α'), προέβη σε ανάρτηση στο Facebook, επισημαίνοντας πως «ο Όλυμπος 1934 θα υπάρχει στους αιώνες των αιώνων».


Το σχόλιο του κ. Καρδακάρη έχει ως ακολούθως:


«Στον αρχικό ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας υπήρχαν τέσσερα σωματεία ονομαστά και περήφανα: Ελλήσποντος - Αστέρας - Άρης - Όλυμπος.


Το πρώτο εξαφανίσθηκε - απορροφήθηκε και τελικά τελείωσε οριστικά, μιλάμε για τον Ελλήσποντο. Το δεύτερο και το τρίτο έπαθαν μετεμψύχωση στο πρόσφατο και στο εγγύς παρελθόν, μιλάμε για τον Αστέρα και τον Άρη. Και ο Όλυμπος 1934 έμεινε εκεί, στην τροχιά του, να φωτίζει με λιγότερο φως, αλλά να υπάρχει, να κτίζει νέες γενιές ποδοσφαιριστών και θα εξακολουθεί να υπάρχει "στους αιώνες των αιώνων" για αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτόν και για όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κέρκυρας.


Φέτος να έρθετε να δείτε τα νέα ταλέντα στους παίδες και τους νέους στους τελικούς, σας προσκαλούμε όλους. Ζήτω ο "Όλυμπος 1934"».

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
8
Μάιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μέλιος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb