Ο απολογισμός της Α1’ τοπικής Κατηγορίας - CorfuCorner.gr
14/04/2019

Ο απολογισμός της Α1’ τοπικής Κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, ας κάνουμε έναν απολογισμό:


• Ο Θιναλιακός Αχαράβης, που κατέλαβε την 1η θέση, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής της ΕΠΣΚ και προβιβάζεται απευθείας στην Γ' Εθνική.


• Ο 2ος Αστέρας Πετριτή, ο 3ος ΟΦΑΜ, ο 4ος Οδυσσέας Αυλιωτών και ο 5ος ΑΟ Παξοί, παραμένουν στην Α1' Κατηγορία.


• Ο ΑΟ Κοντόκαλι, που τερμάτισε στην 14η (και τελευταία) θέση, υποβιβάζεται απευθείας στην Α' Κατηγορία.


• Στην Α' Φάση των μπαράζ παραμονής (play out), σχηματίζονται τα εξής ζευγάρια: 6ος - 13ος (Αναγέννηση Περιβολίου - Αυγερινός Βαλανειού), 7ος - 12ος (Ατρόμητος Στρογγυλής - Βολίδα Κάτω Γαρούνα), 8ος - 11ος (Αχιλλέας Νυμφών - Ολυμπιάδα Καρουσάδων) και 9ος - 10ος (ΑΟ Κάβος - Αστέρας Λιαπάδων). Το Αναγέννηση Περιβολίου - Αυγερινός Βαλανειού και το Ατρόμητος Στρογγυλής - Βολίδα Κάτω Γαρούνα, δεν θα γίνουν, διότι η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι άνω των 6 βαθμών. Έτσι, οι μεν Αναγέννηση Περιβολίου και Ατρόμητος Στρογγυλής παραμένουν στην Α1' Κατηγορία χωρίς μπαράζ, ενώ οι δε Αυγερινός Βαλανειού και Βολίδα Κάρω Γαρούνα οδηγούνται στη Β' Φάση των play out. Αντιθέτως, το Αχιλλέας Νυμφών - Ολυμπιάδα Καρουσάδων) και το ΑΟ Κάβος - Αστέρας Λιαπάδων θα γίνουν κανονικά, επειδή η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι κάτω των 6 βαθμών. Θα διεξαχθούν ένας ή δύο αγώνες στην έδρα του Αχιλλέα Νυμφών και του ΑΟ Κάβου, όπου οι δύο νικήτριες ομάδες θα παραμείνουν στην Α1' Κατηγορία, ενώ οι δύο ηττημένες θα οδηγηθούν στη Β' Φάση των play out. Μέσψ της διαδικασίας των μπαράζ, θα πέσει μια ομάδα στην Α΄ Κατηγορία.


Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Το Εμπόριο και επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ... Ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για aerobic και για ενδυνάμωση αθλητών με βάρη, ενώ λειτουργεί τμήμα kick-boxing και Aikido καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνο: 26610-45319.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb