Α’ ΕΠΣΚ: Ο απολογισμός του Πρωταθλήματος - CorfuCorner.gr
15/04/2019

Α’ ΕΠΣΚ: Ο απολογισμός του Πρωταθλήματος

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του της Α' τοπικής Κατηγορίας, παραθέτουμε τον απολογισμό του Πρωταθλήματος:


• Ο Όλυμπος Κέρκυρας, που κατετάγη στην 1η θέση, ανακηρύσσεται Πρωταθλητής της Α' Κατηγορίας και ανεβαίνει απευθείας στην Α1'.


• Στα μπαράζ ανόδου (play offs) σχημαρίζονται τα εξής ζευγάρια: 2ος - 5ος (Νέος 2017 - ΑΕ Καναλίων) και 3ος - 4ος (ΑΕ Φαιάκων - Κεραυνός Αγίου Νικολάου). Το πρώτο ζευγάρι (Νέος 2017 - ΑΕ Καναλίων) δεν θα παίξει, διότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι πολύ άνω των 6 βααθμών. Κατόπιν τούτου, ο μεν Νέος 2017 προβιβάζεται απευθείας στην Α1' Κατηγορία, ενώ η δε ΑΕ Καναλίων παραμένει στην Α'. Αντιθέτως, το δεύτερο ζευγάρι (ΑΕ Φαιάκων - Κεραυνός Αγίου Νικολάου) θα παίξει κανονικά, επειδή η βαθμολογική απόσραση των δύο ομάδων είναι κάτω των 6 βαθμών. Θα γίνει ένας αγώνας, στην έδρα της ΑΕ Φαιάκων και αν χρειαστεί και δεύτερος, θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, με τον νικητή να ανεβαίνει στην Α1' Κατηγορία και τον ηττημένο να παραμένει στην Α'.


• Ο Ατρόμητος Άφρας, που τερμάτισε στην 14η (και τελευταία) θέση, υποβιβάζεται απευθείας στην Β' Κατηγορία.


• Στην Α' Φάση των μπαράζ παραμονή (play out) σχηματίζονται τα εξής ζευγάρια; 6ος - 13ος (ΑΠΣ Μπενίτσες - Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου), 7ος - 12ος (ΠΑΣ Δίας Κασσιόπης - Ομόνοια Γαστουρίου), 8ος - 11ος (ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων - Ηρακλής Αγίων Δέκα) και 9ος - 10ος (Μέγας Αλέξανδρος - Αστέρας Μωραιτίκων). Τα δύο πρώτα ζευγάρια (ΑΠΣ Μπενίτσες - Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου και ΠΑΣ Δίας Κασσιόπης - Ομόνοια Γαστουρίου) δεν θα παίξουν, διότι η διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι άνω των 6 βαθμών. Έτσι, οι μεν ΑΠΣ Μπενίτσες και ΠΑΣ Δίας Κασσιώπης παραμένουν στην Α' Κατηγορία χωρίς μπαράζ, ενώ οι δε Εθνικός Περουλάδων Σιδαρίου και Ομόνοια Γαστουρίου οδηγούνται στη Β' Φάση των play out. Αντιθέτως, τα άλλα δύο ζευγάρια (ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων - Ηρακλής Αγίων Δέκα και Μέγας Αλέξανδρος - Αστέρας Μωραιτίκων) θα παίξουν κανονικά, επειδή η βαθμολογική απόσταση μεταξύ των ομάδων είναι κάτω των 6 βαθμών. Θα γίνουν ένας ή δύο αγώνες στην έδρα της ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων και του Μέγα Αλέξανδρου, όπου οι δύο νικήτριες ομάδες θα παραμείνουν στην Α' Κατηγορία, ενώ οι δύο ηττημένες θα οδηγηθούν στη Β' Φάση των play out. Μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, θα πέσει μία ομάδα στη Β' Κατηγορία.

 

Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ... Το "DAILY CAFE", το πιο... in στέκι της πόλης, με τον ποιοτικότερο καφέ, γευστικότατα σνακς, με ούζο και τσίπουρο, καθώς και με εκλεκτούς μεζέδες. Το "DAILY CAFE", σας περιμένει στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 33-37. Τηλέφωνο: 26610-42213.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ... Από το κατάστημα Sport & Casual "ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ". Υποδήματα, αθλητικά και όχι μόνο, για όλες τις ηλικίες (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά), αρίστης ποιότητας και σε εξαιρετικές τιμές.
Θα βρείτε το κατάστημα στην Γεωργίου Θεοτόκη 33, πλατεία Σαρόκο. Τηλέφωνο: 26610-20230.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
22
Ιούνιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb